Operations Orchestration

The ultimate orchestrator. From the simple to the complex, Operations Orchestration
automates and orchestrates with refreshing ease and superior control.
Maak kennis

Repetitieve taken? Geen probleem met Operations Orchestration

Novictus

Novictus is een specialist in hyperautomation. Door professionals van Novictus draaien projecten, doen consultancy, of geven opleidingen om de automation mindset in elke organisatie uit te dragen. Hierbij gebruiken ze alle tools die voorhanden zijn bij de partner/klant, maar indien gewenst kan Novictus ook de gewenste tooling leveren.

Bij Novictus hebben wij een werkwijze ontwikkeld waarbij snel de eerste resultaten opgeleverd kunnen worden en deze resultaten inzichtelijk zijn, én aan de andere kant de ontwikkelwijze en oplevermechanismen iteratief verbeterd worden.
Flexibel, transparant, kwalitatief en resultaatgericht dat zijn de kernwaarden van Novictus. Deze kernwaarden zijn de basis van onze werkwijze.

In deze plannen is een orchestrator cruciaal. je wil namelijk consequent in control zijn van de verschillende automations. Als het ware als een dirigent acteert van het automation orkest.
Onze professionals worden op de vlakken scripting, DevOps, CI/CD pipelines, Orchestration, Robotics, Process automation, IT4IT, ITIL, Scrum, Agile, cloud getraind en beschikken over een Automation mindset. Zij maken samen met de klant een analyse, zorgen ervoor dat de Automation mindset wordt overgebracht en maken het zichtbaar dat automation zichzelf terugverdient; qua geld, tijd, kwaliteit, imago en innovatie. Wij dragen kennis over zodat medewerkers van onze klanten jarenlang baat hebben bij de samenwerking.

Micro Focus

Micro Focus helpt bedrijven om hun bedrijf te runnen en te transformeren. De software van Micro Focus biedt essentiële tools die bedrijven nodig hebben om hun bedrijfsapplicaties te ontwikkelen, te monitoren, te beveiligen en te analyseren. De tools zijn zo gebouwd dat zij een kloof tussen bestaande en opkomende technologieën overbruggen. In de race naar digitale transformatie is het nodig om deze kloof te dichten en dit is wat Micro Focus doet. Hierdoor is snellere innovatie met minder risico mogelijk. Digitalisering heeft alles veranderd. Organisaties gebruiken de kracht van IT om te innoveren. Je moet versnellen en meegaan, want anders raak je achter. De oplossingen van Micro Focus helpen de veranderingen vlot te adopteren en de innovatie te omarmen en uw bedrijf die continuïteit te blijven bieden tijdens deze transformatie!

 

  • Micro Focus Operations Orchestration
  • Micro Focus Hybrid Cloud Management
  • Micro Focus SMAX